Sonax ProfiLine Headlight Polish 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


21,97 € z DDV

02761410

Nov izdelek

Polirna pasta za žaromete

Category: Polirne paste.
Tag:

Več informacij

Sonax ProfiLine Headlight Polish je specialna pasta za poliranje rumenih in zbledelih plastičnih žarometov. Specialni abrazivni delci površino osvežijo, odstranijo manjše in srednje velike praske ter povrnejo jasnost žarometa. Zagotavlja maksimalno svetilnost luči ter posledično povečuje varnost vozila v prometu. Primerna je za poliranje sprednjih in zadnjih žarometov. Pasta je namenjena za strojno uporabo.

Navodila za uporabo:
Luč pred poliranjem očistite in posušite. V kolikor so na žarometu večje praske, zbledelost ali večja porumenelost ga je pred poliranjem potrebno zbrusiti z ustreznimi abrazivnimi papirji. Ko je površina žarometa popolnoma enakomerno zbrušena, na polirno gobico ustrezne trdote nanesite polirno pasto ter spolirajte žaromet do sijaja. Po poliranju priporočamo zaščito žarometa z ustreznim zaščitnim premazom. V kolikor so na površini vidne le lažje praske oz. minimalna meglica je dovolj, če žaromet le spolirate z ustrezno polirno gobico.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. Ne izpostavljati zmrzovanju.



Povezani izdelki