Znižana cena!
Frescura Superlux loščilo

Frescura Superlux loščilo 600ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


2,90 € z DDV

-30%

4,14 € z DDV

Nov izdelek

Parfumirano, silikonsko, antistatično loščilo za armaturne plošče

Category: Nega.
Tag:

Več informacij

Loščilo z veliko vsebnostjo silkona poskrbi za maksimalen lesk v vašem vozilu. Loščilo je primerno za vse ljubitelje svetlečih površin v vozilu. Sredstvo deluje antistatično. Odličen za armaturne plošče, imitacije usnjenih sedežev in ostalih plastičnih delov. Se hitro posuši in ne pušča mastnih madežev. Na voljo v dveh prijetnih vonjih, jagoda in kokos.

Navodila za uporabo: Napršite na suho in čisto površino iz razdalje 20cm. Počakajte nekaj trenutkov in po želji obrišite s čisto mikro krpo.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Zelo lahko vnetljivo. Dreži kožo. Strupeno za vodne organizme, lahko povzroči dolgotrajne škodljive učinke na vodno okolje. Zdravju škodljivo: pri zaužitju lahko povzroči poškodbo pljuč. Hlapi lahko povzročajo zaspanost in omotico, Hraniti ločeno od virov vžiga - ne kaditi. Ne vdihavati hlapov/meglice. Če pride v oči, takoj izprati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Ne izprazniti v kanalizacijo. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo. Uporabljati le v dobro prezračevanih prostorih. Razpršilec je pod pritiskom. Zaščitite ga pred soncem, ne izpostavljajte ga temperaturam višjim od 50°C. Ne preluknjajte ali sežigajte ga niti, ko je prazen. Ne pršiti v odprt plamen ali žareče telo. Po uporabi ne zavrži embalaže v okolje!

Povezani izdelki