Angelwax Nemesis 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

ANG51921

Nov izdelek

Sredstvo za odstranjevanje katrana

Več informacij

Angelwax Nemesis je profesionalno sredstvo za hitro in učinkovito odstranjevanje ostankov katrana z vozil. Nemesis je mešanica ogljikovodikov, kateri katran zmehčajo in ga spremenijo v tekočo obliko. Ostanek zato enostavno obrišete z mikro krpo. Primeren je za uporabo na vseh lakiranih površinah vozil, ni pa primeren za uporabo na plastičnih in gumijastih delih, folijah in mat lakih. Odstranjuje tudi ostanke lepil in smole.

Navodila za uporabo:
Sredstvo vedno najprej preizkusite na skritem oz. nevpadljivem mestu. Vozilo oz. mesto onesnaženja dobro očistite in posušite. Nanesite Nemesis direktno na površino in pustite, da madež vpije čistilo. Ko se začne madež topiti ga nežno obrišite z čisto mikro krpo. Vozilo oz. mesto onesnaženja po čiščenju sperite z vodo, da nevtralizirate površino. Po čiščenju priporočamo še zaščito površine z zaščitnim premazom Angelwax Ti-22 oz. katerim drugim podobnim premazom.

Varnostni napotki:
Nevarno: H226 – Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H312 – Zdravju škodljivo v stiku s kožo. H332 – Zdravju škodljivo pri vdihavanju. H315 – Povzroča draženje kože. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P233 – Hraniti v tesno zaprti posodi. P243 – Preprečiti statično naelektrenje. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P303 + P361 + P353 – PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. NE izzvati bruhanja. P403 – Hraniti na dobro prezračevanem mestu.

Povezani izdelki