Znižana cena!
Chemical Guys New Car Solvent 473ml

Chemical Guys New Car Solvent 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


12,74 € z DDV

-25%

16,99 € z DDV

Nov izdelek

Odstranjevalec lepil in silikonov

Več informacij

Chemical Guys New Car Solvent je odlično sredstvo za odstranjevanje nalepk, lepil in konzervansov z zunanjih delov vozil. Hitro in enostavno deluje na vseh lakiranih površinah, kovinah, steklu in plastiki. Mešanica visoko rafiniranih topil je zelo učinkovita tudi za odstranjevanje silikonov. Zelo primeren tudi za odstranjevanje konzervansov z novih vozil.

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Sredstva nikoli ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi. Sredstvo napršite na čisto mikro krpo ali aplikator in z krožnimi gibi nežno očistite površino. Nikoli ne čistite celotnega vozila naenkrat, vedno le del po del. Po čiščenju vozilo sperite z mrzlo vodo.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Hranite izven dosega otrok. V primeru zaužitja poiščite zdravniško pomoč in pokažite embalažo ali etiketo. Ne izzivati bruhanja. Ne vdihavati. Ob stiku s kožo izperite z obilo čiste vode. Če se pojavi izpuščaj poiščite zdravniško pomoč. Ob stiku z očmi vsaj 15 minut izpirati s čisto vodo. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za nepravilno uporabo sredstva.

Povezani izdelki