Znižana cena!
SOFT99 Sticker Remover 100ml

SOFT99 Sticker Remover 100ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


11,21 € z DDV

-25%

14,95 € z DDV

S9903143

Nov izdelek

Odstranjevalec nalepk in lepil

Več informacij

SOFT99 Sticker Remover je učinkovit odstranjevalec nalepk s površine vozil. Odstranjuje tudi stare in 'zapečene' nalepke. Prodira med nalepko in površino ter zmehča lepilo. Nalepko potem bistveno lažje odstranite z vozila. Varen za uporabo na lakiranih površinah.

Navodila za uporabo: Nalepko na robu odlepite in pod njo napršite manjšo količino odstranjevalca. S priloženo lopatco nežno odstranjujte nalepko. Za odstranjevanje trdovratnih nalepk, sredstvo nanesite po celotni površini nalepke in pustite delovati. Nato nalepko enostavno odstranite. Za odstranjevanje ostanok lepila lahko uporabite enak postopek. Ostanek sredstva nato obrišite s čisto mikro krpo.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti zunaj dosega otrok. Zdravju škodljivo pri zaužitju. Povzroča draženje kože. Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 40°C. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. 

Povezani izdelki