Znižana cena!
Gyeon Q2M Tar 500ml

Gyeon Q2M Tar 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


14,38 € z DDV

-20%

17,97 € z DDV

Q2MTAR500

Nov izdelek

Čistilo za odstranjevanje katrana

Več informacij

Gyeon Q2M Tar je učinkovito čistilo, na osnovi citrusov, za odstranjevanje trdovratnih madežev katrana in asfalta. Dekontaminacija vozila, katera vključuje uporabo polirnega plastelina, je dolgotrajen postopek. Večina kontaminacije pa je lahko odstranljiva, vparih minutah. Na mehkih lakih lahko zaradi uporabe polirnega plastelina nastanejo praske zato je priporočljiva uporaba izdelkov Gyeon O2M Tar in Iron. Oba izdelka hitro in enostavno odstranjujeta kontaminacijo in ne povzročata poškodb na laku. V nasprotju z ostalimi odstranjevalci katrana, Gyeon Q2M Tar ne vpliva na zuanje površine in je popolnoma varen za uporabo. Primeren tudi za uporabo v ličarskih delavnicah. Lahko ga uporabljate na barvanih in lakiranih površinah, steklu, plastiki, aluminiju,… Zaradi njegove spolzke formule je Gyeon Q2M Tar primeren za uporabo v kombinaciji z kemično odpornim plastelinom Gyeon Q2M Clay.

Prednosti:
- Odstranjuje lepljive delce z uporabo naravnih, citrusovih olj
- Zmanjšuje možnost nastanka prask zaradi uporabo polirnega plastelina
- pH nevtralna formula ne poškoduje plastičnih površin

Navodila za uporabo: Vozilo pred uporabo Gyeon Q2M Tar dobro operate. Sredstvo napršite na kontaminirano mesto in pustite delovati 2-3 minute. Sredstva nikoli ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi, niti se na površini ne sme zasušiti. Z staro mikro krpo nato nežno obrišite ostanek sredstva in kontaminacije ter vozilo še enkrat sperite. Priporočamo, da krpo po uporabi odvržete in je ne perete v pralnem stroju. V nasprotnem primeru lahko v stroju začne smrdeti.

Varnostni napotki:
Vsebuje: destilati (nafta), hidrotretirani lahki; kerozin-neopredeljeno; Kompleksna kombinacija ogljikovodikov dobljena s tretiranjemnaftne frakcije z vodikom v prisotnosti katalizatorja.Sestoji iz ogljikovodikov, ki imajo število ogljikov pretežno v območju od C9 (R)-p-menta-1,8-dien, d-limonen
Nevarno: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301+P310 PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstranjevanje odpadnih snovi v skladu uradnimi predpisi.

Povezani izdelki