Chemical Guys Leather Scent 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

AIR102_16

Nov izdelek

Osvežilec zraka z vonjem po usnju

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Več informacij

Chemical Guys Chuy Leather Scent ni le osvežilec zraka ampak tudi odstranjevalec neprijetnih vonjav. Narjen na encimski osnovi, kar omogoča hitro in učinkovito odstranjevanje še tako neprijetnih vonjav. Osvežilec je koncentriran, zato ga lahko po želji zredčite z vodo.

Navodila za uporabo:
Napršite osvežilec na skrito mesto (pod sedež). Zaradi zelo močnega vonja, ne pretiravajte z nanosom. Nikoli ne pršite na sedeže ali tekstil. Sredstvo je brezbarvno in vsebuje olja. Ne pušča sledi. V primeru premočnega vonja lahko sredstvo zredčite z vodo.

Varnostne napotki:
EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 + P330 PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Izprati usta. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.


Povezani izdelki