D-Con Tire & Trim Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

DTVD_115_500

Nov izdelek

Čistilo za pnevmatike in plastike

Tag:

Več informacij

Tire & Trim Cleaner je nepogrešljiv odstranjevalec sledi polirnih past in voskov iz črnih ABS plastičnih in gumijastih površin in ob enem izjemno učinkovito čistilo za pnevmatike. Površina po čiščenju ponovno postane kot nova. Odličen je za uporabo na teksturni plastiki, porozni gumi in tudi gladkih površinah vozil. Sredstvo je popolnoma varno za uporabo. Primeren tudi kot razmaščevalno sredstvo pred nanosom zaščitnega premaza oz. dresinga ter za čiščenje pnevmatik pred nanosom gela. 

Navodila za uporabo:
Plastenko pred uporabo dobro pretresite. Sredstvo vedno najprej preizkusite na skritem mestu. Napršite Trim Clean direktno na površino ter obrišite s kvalitetno in čisto mikro krpo. Krpo nato obrnite na čisto stran in obrišite vse ostanke sredstva. Sredstvo lahko nanesete tudi s pomočjo aplikatorja ali gobice. 

Varnostni napotki:
Nevarno: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. P101: Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda P102: Hraniti zunaj dosega otrok. P264: Po uporabi temeljito umiti. P280: Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za očiobraz/zašcitna obutev. P301+P330+P331: PRI ZAUŽITJU: Izprati usta. Ne izzivati bruhanja. P303+P361+P353: PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Kožo izprati z vodo ali prho.
P305+P351+P338: PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501: Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja odpadkov omogočenem v vaši občini.


Povezani izdelki