Chemical Guys Zesty Lemon & Lime Air Freshener 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,74 € z DDV

Nov izdelek

Osvežilec zraka z vonjem po limoni

Tag:

Več informacij

Osvežilec zraka prijetnega vonja po limoni. Odstranjuje neprijetne vonjave v vašem vozilu kot so cigarenti dim, vlaga,... Traja tudi do 5 x dlje od konvencionalnih dišav za vozilo. Izredno koncentriran. Dišava je koncentrirana in jo lahko redčimo z vodo. Primeren je tudi za uporabo doma, v pisarni, plovilu,...

Navodila za uporabo: Napršite osvežilec na skrito mesto (pod sedež). Zaradi zelo močnega vonja, ne pretiravajte z nanosom. Nikoli ne pršite na sedeže ali tekstil. Sredstvo je brezbarvno in vsebuje olja. Ne pušča sledi. V primeru premočnega vonja lahko sredstvo zredčite z vodo.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Hranite izven dosega otrok. V primeru zaužitja poiščite zdravniško pomoč in pokažite embalažo ali etiketo. Ne izzivati bruhanja. Ne vdihavati. Ob stiku s kožo izperite z obilo čiste vode. Če se pojavi izpuščaj poiščite zdravniško pomoč. Ob stiku z očmi vsaj 15 minut izpirati s čisto vodo. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za nepravilno uporabo sredstva.

Povezani izdelki