Lake Country SDO Blue Heavy Polishing pad 140mm

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

LC-SDO-BLU5-92550

Nov izdelek

Groba polirna gobica za DA polirne stroje

Več informacij

Lake Country SDO (Standard Duty Orbital) polirne gobice zasnovane za uporabo z DA polirnimi stroji. Odlikuje jih konstantnost, enakost delovanja skozi celotno temperaturno območje, kakor tudi optimalna trdnost. V nasprotju z ostalimi gobicami, HD Orbital gobice zmanjšujejo segrevanje površine za kar 10%. Sredinska luknja preprečuje 'vdiranje' gobice. Je popolno uravnotežena za dosego najboljših rezultatov. Posebna sestava omogoča boljši nadzor gobice na ukrivljenih površinah. Gobice so zasnovane za hitro čiščenje in sušenje. Gobica ima konusno obliko. Rob gobice je okrogel kar zagotavlja boljšo rotacijo gobice, kakor tudi večjo natančnost na težje dostopnih delih.

Groba polirna gobica za odstranjevanje večjih prask in ostalih nepravilnosti. Primerna je za uporabo z grobimi ali srednje grobimi polirnimi pastami. Uporablja se jo lahko tudi kot univerzalno gobico pri enostopenjskem poliranju za odstranjevanje lažjih poškodb laka.

Povezani izdelki