Rupes D-A Coarse 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


59,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,53 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 10,53 €
Odplačati želim čim prej
3 x 20,84 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 20,84 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

9.DACOARSE1000

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Tag:

Več informacij

Rupes D-A Coarse je nova polirna pasta iz Rupesa. Namenjena je hitro in učinkovito odstranjevanje najtežjih poškodb na vseh vrstah avtomobilskih lakov. Namenjena je za vse, ki želijo hitro odpavo napak in enostavno uporabo. Pasta se ne praši, omogoča enostavno brisanje in visoki sijaj površine že v enem koraku. Pasta je popolno optimizirana za uporabo v kombinaciji z DA polirnimi stroji. Sposobna je odstranjevanja sledi brusnega papirja do gradacije 1500 in je primerna za vse vrste lakov, gelcoata in podobnih površin. 

Navodila za uporabo:
Plastenko pred uporabo dobro pretresemo. Na polirno gobico ustrezne trdote nanesite manjšo količino paste ter razmažite po površini (velikost ca 6 x polirne gobice) z nizkimi obrati polirnega stroja. Površino obdelujte s srednjimi obrati dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. Ostanek obrišite z kvalitetno mikro krpo. Površino prebrišite še z namenskim razmaščevalcem ali mešanico izopropilnega alkohola in vode (v mešalnem razmerju 1:1), da preverite stanje površine. Po potrebi površino spolirajte še enkrat. Po končani obdelavi priporočamo še obdelavo površine z fino pasto Rupes D-A Fine. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on (3:1).  EUH210 Varnostni list na voljo poklicnim uporabnikom na zahtevo. 

Povezani izdelki