Soft99 Nano Hard Clear 8ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

S9903144

Nov izdelek

Nano premaz za plastične dele

Category: Nega plastike.
Tag:

Več informacij

Soft99 Nano Hard Clear je nano premaz za plastične dele vozil kot npr. žarometi, smerokazi in pleksi stekla ter vse prozorne dele, kateri so izgubili originalni sijaj. Obnavlja prozornost in poživlja zbledele površine. Premaz, v nasprotju z podobnimi izdelki ne vsebuje silikonov, je zato trajna rešitev za vse poškodovane dele. Obstojnost premaza je več kot 6 mesecev. Na površini ustvarja zaščitni sloj, preprečuje nadaljnje bledenje in odbija umazanijo. 

Navodila za uporabo:
Površino pred nanosom dobro očistite, razmastite in odstranite vso vodo. Priporočamo, da površino okoli mesta, ki ga nameravate premazati oblepite in zaščitite. Nadenite si priložene rokavice in plastenko dobro pretresite. Nanesite premaz na priložen aplikator in enakomerno razmažite po površini. Še enkrat razmažite, tokrat z novim, čistim aplikatorjem (ne uporabljajte enakega s katerim ste nanesli premaz). Zaščitenega mesta se ne dotikajte in ne perite vsaj 24 ur po nanosu. Premaz potrebuje 3-4 dni, da se popolnoma strdi.

Varnostni napotki: 
Nevarno: H226 – Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H302 – Zdravju škodljivo pri zaužitju. H311 – Strupeno v stiku s kožo. H319 – Povzroča hudo draženje oči. H331 – Strupeno pri vdihavanju. H336 – Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H372 – Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P270 – Ne jesti, piti ali kaditi med uporabo tega izdelka. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P304 + P340 – PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje.

Povezani izdelki