Menzerna Marine Fine Cut+Gloss Polish 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,95 € z DDV

GCP250

Nov izdelek

Srednje groba polirna pasta za gelcoat

Category: Poliranje plovil.
Tag:

Več informacij

Menzerna Gelcoat Fine Cut + Gloss Polish je srednje groba polirna pasta za odstranjevanje srednje velikih do lažjih prask na gelcoat-u. Učinkovito odstranjuje tudi lažjo oksidacijo in sledi vodnega kamna. Na površini ustvarja visok sijaj, primerna je tudi za temne in črne gelcoat-e. Je zelo enostavna za uporabo ter se ne praši. Ne vsebuje silikonov ter polnil. Primerna ja za uporabo z rotacijskim in orbitalnim polirnim strojem ter merino ali srednje grobo penasto polirno gobico.

Odrez (1-10): 5
Sijaj (1-10): 8

Navodila za uporabo: 
Pasto nanašajte na čisto, suho in ohlajeno površino. Na srednje grobo ali merino polirno gobico nanesite dve do tri kapljice paste, v velikosti graha, in z ugasnjenim strojem razmažite po površini. Vklopite stroj in začnite polirati z nizkimi obrati. Nato polirajte s srednjimi obrati oz. visokimi (odvisno od stanja površine) dokler na površini ne ostane le oljnat film. Ostanek paste nato obrišite z mehko in kvalitetno mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti zunaj dosega otrok. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože.