Shiny Garage Insider Interior Cleaner 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


8,97 € z DDV

SG01.2500

Nov izdelek

Čistilo za notranje površine

Tag:

Več informacij

Shiny Garage Insider Interior Cleaner je popolnoma novo čistilo z inovativnimi sestavinami za čiščenje notranjosti vozil. Zagotavlja odlične čistilne sposobnosti, saj enostavno omehča vse vrste umazanije, katere potem zlahka odstranimo. N potrebuje nobenega spiranja in je primeren za vse notranje površine. Čistilo ustvarja stabilno peno zato je na vertikalnih površinah še bolj učinkovito. Odstranjuje večino madežev in za seboj pušča prijetno odišavljen prostor po granatnem jabolku. 

Navodila za uporabo:
Pred vsako uporabo preizkusite kompatibilnost sredstva na skritem mestu. Napršite ga direktno na površino ali madež ter obrišite z suho ali vlažno mikro krpo. Po potrebi postopek ponovite. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti. Ne nanašamo na vroče površine. 

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. UH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: <5% neionske površinsko aktivne snovi; <5% kationske površinsko aktivne snovi; parfumi.

Povezani izdelki