Nov
Menzerna Marine Gelcoat Cut Compound 1L

Menzerna Marine Gelcoat Cut Compound 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,95 € z DDV

GCC250

Nov izdelek

Groba polirna pasta za gelcoat

Category: Poliranje plovil.
Tag:

Več informacij

Menzerna Gelcoat Cut Compound je groba polirna pasta, zasnovana za odstranjevanje večjih prask ter sledi oksidacije in umazanije z gelcoat-a. Kljub velikemu odrezu na površini ustvarja visok sijaj. Je zelo enostavna za uporabo ter se ne praši. Ne vsebuje silikonov ter polnil. Primerna ja za uporabo z rotacijskim polirnim strojem ter merino ali grobo penasto polirno gobico.

Odrez (1-10): 9
Sijaj (1-10): 5

Navodila za uporabo:
Pasto nanašajte na čisto, suho in ohlajeno površino. Na grobo ali merino polirno gobico nanesite dve do tri kapljice paste, v velikosti graha, in z ugasnjenim strojem razmažite po površini. Vklopite stroj in začnite polirati z nizkimi obrati. Nato polirajte s srednjimi obrati oz. visokimi (odvisno od stanja površine) dokler na površini ne ostane le oljnat film. Ostanek paste nato obrišite z mehko in kvalitetno mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti zunaj dosega otrok. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože.

Povezani izdelki