Meguiar's Perfect Clarity Glass Polish 236ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

G8408

Nov izdelek

Čistilno polirna pasta za stekla

Category: Polirne paste.
Tag:

Več informacij

Meguiar's Perfect Clarity Glass Polish je čistilna politura za temeljito čiščenje steklenih površin. Izboljša jasnost stekla in povrne gladkost steklene površine. Glavni namen politure je odstranjevanje kontaminacije, mastnih sledi, trdovratne umazanije in sledi vodnega kamna. Odstranjuje tudi sledi čistilnih delcev, katere za seboj puščajo čistila za stekla. Čiščenje stekla z Glass Polishem je odlična predpriprava pred nanosom zaščitnega premaza Meguiar's Perfect Clarity Glass Sealant.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Vedno ga nanašajte na čisto, ohlajeno površino ter vedno v senci. Nanesite polituro na penast aplikator ter s krožnimi gibi spolirajte površino. Ostanek polirne paste odstranite s čisto mikro krpo. V kolikor se polirna pasta na površini zasuši ali je težka za brisanje si lahko pomagate s čistilom za stekla. Polirno pasto lahko uporabljate tudi strojno s pomočjo polirnega diska Flexipads Rayon.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. H315 Povzroča draženje kože. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208 Vsebuje: 3 (2H)-izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2-metil-3 (2H)- izotiazolon. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino / posodo v skladu z veljavnimi nacionalnimi EUH208 Vsebuje: 3 (2H)-izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2-metil-3 (2H)- izotiazolon. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki