Gyeon Q2M Clay Coarse 100g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

Q2MCLAYC

Nov izdelek

Grob plastelin za odstranjevanje kontaminacije

Tag:

Več informacij

GYEON Q²M Clay Coarse je grob do srednje grob polirni plastelin za odstranjevanje različnih tipov kontaminacije kot so zračna rja, katran, drevesna smola, zasušeni insekti, ostanki barve,... Primeren je za čiščenje površine vozila pred poliranjem. Je kemično odporen zato je primeren za uporabo z lubrikanti pH vrednosti od 2 do 11. Povprečna poraba plastelina na srednje velikem vozilu je cca. 20g.

Navodila za uporabo:
Površino pred uporabo plastelina operite. Odrežite košček plastelina, ga pregnetite ter sploščite, da dobite čim večjo površino. Površino navlažite z namenskim lubrikantom (Gyeon Q²M Clay Lube) ali čistilom za zračno rjo (Gyeon Q²M Iron) ter s plastelinom odstranite vse ostanke kontaminacije. Med čiščenjem lahko na obdelovano površino večkrat napršite lubrikant. Po končanem čiščenju vozilo sperite ali obrišite ter po potrebi spolirajte. Pozor! Uporaba polirnega plastelina lahko na površini pusti kakšno prasko, katera je enostavno odstranljiva z finim poliranjem.

Povezani izdelki