Chemical Guys Wet Mirror Finish 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


29,97 € z DDV

GAP11216

Nov izdelek

Povečevalec sijaja z dodano UV zaščito

Tag:

Več informacij

Chemical Guys Wet Mirror Finish je unikaten glaze, kateri sijaj vašega vozila dvigne na povsem nov nivo. Sintetična formula zagotavlja briljanten sijaj in popolnoma gladko površino. V nasprotju z ostalimi glazi, Wet Mirror Finish s površine odstrani lažje madeže in kontaminacijo, zapolni manjše poškodbe in vrtinčate praske. Glaze se popolnoma sprime s površino ter ustvari izjemno visok sijaj ter moker videz, dodani UV blokerji pa preprečujejo bledenje površine. Wet Mirror Finish je primeren za vse barvne odtenke. Njegov statični naboj bistveno zmanjša prijemanje prahu in umazanije na vozilu. Za dodaten sijaj in zaščito priporočamo, da glaze zaščitite še z voskom ali sealantom po izbiri.

Navodila za uporabo:
Ročni nanos: Nanesite 2-3 črte izdelka na Chemical Guys Workhorse aplikator ter v tankem sloju premažite površino. Površina naj ne bo večja kot 40 x 40 cm. Pustite 15 minut, da se premaz sprime s površino ter nato ostanek obrišite s kvalitetno mikro krpo. EZ Creme Glaze obvezno zaščitite še z kvalitetnim voskom ali sealantom po izbiri.
Strojni nanos: Sredstvo je primerno za nanos z DA polirnim strojem, ne rotacijskim. Nanesite 5-6 kapljic, v velikosti graha, na fino ali ultra fino polirno gobico. Razmažite po površini, nastavite hitrost na 4-4,5 ter z križnim gibanjem počasi nanašajte premaz na površino. Nato povečajte pritisk na polirni stroj in nadaljujte s poliranjem dokler ne ustvarite visokega sijaja. Pustite 15 minut, da se premaz sprime s površino ter nato ostanek obrišite s kvalitetno mikro krpo. EZ Creme Glaze obvezno zaščitite še z kvalitetnim voskom ali sealantom po izbiri.

Varnostni napotki: 
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte  z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstranit vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki