Chemical Guys Jet Seal 109 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


54,97 € z DDV

WAC118_16

Nov izdelek

Vzdržljiva zaščitni premaz za lakirane površine

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Tekoči Sealanti.
Tag:

Več informacij

Chemical Guys Jetseal 109 je unikaten sealant razvit z aero tehnologijo, za vse barvane površine vozil. Zagotavlja zaščito do 12 mesecev in prekrasen izgled vozila. Ustvarja zaščito s pomočjo nano polimerov, kateri se vežejo na površino in zagotavljajo izjemno obstojnost. Inovativna formula z UV zaščito ščiti vozilo pred škodljivimi sončnimi žarki, kateri lahko povzročijo razbarvanje ali zbledelost barve. Prav tako ščiti pred sledmi vodnega kamna, kontaminacijo in cestno umazanijo. Lahko ga uporabljate na vseh barvah in platiščih. Polimerna sealant zaščita ustvarja bleščač videz, ki zatesni in zaščiti vse barvne površine. Jetseal 109 je odlična zaščita v vročih poletnih dneh kot tudi v mrzlih zimskih.

Navodila za uporabo:
Vozilo najprej operite z avto šamponom (priporočamo uporabo šampona Chemical Guys Citrus Wash & Gloss) in ga dobro posušite. Pred uporabo sredstvo dobro pretresite. Nanesite manjšo količino sredstva na blazinico iz mikro fibre ali penast aplikator in ga enakomerno razmažite po površini. Pustite delovati 20 minut, da se sredstvo dobro oprime površine. Po 20 minutah odstranite ostanek z kvalitetno mehko mikro krpo. Za lažjo odstranitev, lahko na krpo napršite Chemical Guys Synthetic Quick Detailer in obrišete površino. Vedno nanašajte na ohlajeno površino in v senci.

Varnostni napotki: 
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte  z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstranit vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.


Povezani izdelki