CarPro HydrO2 Lite 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


23,97 € z DDV

CQHYDROLITE1000

Nov izdelek

Silicijevo zaščitno sredstvo, pripravljeno za uporabo

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Eden izmed CarPro-jevih najboljših izdelkov je sedaj še lažji za uporabo in na voljo v že zredčeni obliki. HydrO2 Lite je enostaven za uporabo v praktično vseh pogojih. Lahko ga uporabljate kot wipe-less sealant (nanos na mokro vozilo in spiranje z vodo) ali pa ga nanesete na suho vozilo in odstranite z mikro krpo. Medtem ko je HydrO2 koncentrirana formula, katero je potrebno redčiti z vodo in je obstojna do 6 mesecev, je HydrO2 Lite že pripravljena raztopina, katere ni potrebno redčiti in je obstojna do 3 mesece. Sredstvo lahko uporabljate kot quick detailer oz. po vsakem pranju. HydrO2 Lite je hiter, enostaven in ekonomičen za uporabo, ustvarja pa dolgotrajen samo-čistilni efekt.

Prednosti:
- Enostavna uporaba: Napršite na mokro vozilo in sperite ali ga nanestite na suho vozilo in obrišite z mikro krpo.
- Vsestranskost: HydrO2 Lite lahko uporabljate na vseh zunanjih površinah vozila, tudi steklih.
- Odbija vodo in umazanijo s površine.
- HydrO2 Lite ne potrebuje nobenega sušenja na površini.
- Odporen je praktično na vse kisline, alkalna sredstva in topila.
- Vozilo v trenutku postane sijoče, povečuje globino barve gladkost barve.

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite. HydrO2 Lite lahko nanesete na mokro vozilo, direktno po pranju in ga sperete s čisto vodo. Lahko pa ga nanesete po pranju na suho vozilo in obrišete s čisto in kvalitetno mikro krpo. HydrO2 Lite lahko nanesete na vse lakirane površine, plastike, stekla, krom in platišča.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Vsebuje: Topilo Stoddard nafta z nizkim vreliščem – neopredeljeno. Nevarno: H373 – Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenost. P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P260 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P314 – Ob slabem počutju poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki