Znižana cena!
Soft99 Fusso Coat Mirror Shine Light 300ml

Soft99 Fusso Coat Mirror Shine Light 300ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


15,68 € z DDV

-25%

20,90 € z DDV

S99351

Nov izdelek

Zaščitni premaz za svetla vozila

Category: Sealanti.
Tag:

Več informacij

Fusso Coat Mirror Shine je verjetno eden najenostavnejših premazov za zaščito vozil na trgu. Vse kar morate narediti je, da premaz enakomerno razmažete po velotni površini vozila. Brisanje premaza ni potrebno! Efekt in vzdržljivost premaza, ob ustreznem vzdrževanju, je lahko tudi 9 mesecev. Vozilo zaščiti pred vodo, umazanijo in oljem. Povečuje sijaj in globino barve. Ne vsebuje naftnih derivatov in abrazivnih delcev. Primeren je za vse svetle barve.

Navodila za uporabo: Vozilo dobro operite in posušite. Plastenko dobro pretresite. Nanesite tekočino na priloženo krpico in kar se da enakomerno razmažite po vozilu. Brisanje ali odstranjevanje premaza ni potrebno.

NEVARNO: Vnetljiva trdna snov. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. 

Povezani izdelki