Shiny Garage Fabric Cleaner Shampoo 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


6,97 € z DDV

SGFCS500

Nov izdelek

Šampon za suho čiščenje tekstila

Tag:

Več informacij

Shiny Garage Fabric Cleaner Shampoo je inovativno in moderno sredstvo za čiščenje tekstila, kateri ne potrebuje izpiranja. Produkt sila enostaven za uporabo. Napršimo na površino, podrgnemo in zbrišemo. Odličen je za delikatne površine pri katerih preveč vode ni zaželeno npr kot avtomobilski strop, vratni paneli in vse ostale delikatne tkanine. Deluje na podlagi nanotehnologije zato je še bolj učinkovit. Gre za pH nevtralen izdelek, zato je izjemno prijazen do površin. Prijetnega vonja po jabolku.  Sredstvo je že pripravljeno za uporabo, zato ga ni potrebno redčiti z vodo.

Navodila za uporabo:
Priporočamo, da sredstvo pred uporabo postavite na toplo.  Napršimo na površino, na krpo ali na ščetko. Podrgnemo po površini in zbrišemo z suho mikro krpo.  Počakamo da se površina posuši.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 5% - < 15%: neionske površinsko aktivne snovi; < 5%: anionske površinsko aktivne snovi, parfumi.

Povezani izdelki