IGL Ecocoat Premier 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,97 € z DDV

FG000003

Nov izdelek

Zaščitni premaz za lakirane površine vozil

Tag:

Več informacij

IGL Ecoshine Premier hidrofoben tekoči sealant, ki je perfekten za povečevanje obstojnosti keramičnih premazov ali pa ga uporabljamo kot samostojen produkt. Z redno uporabo sredstva lahko podaljšate obstojnost keramičnega premaza tudi za 90%. Površini zagotavlja visok sijaj, obnavlja videz pravkar zaščitenega vozila ter odstranjuje sledi vodnega kamna ter lažjo umazanijo. Izjemno zmogljiva formula, katera vsebuje najmodernejše sestvine bo vozilo učinkovito ščitila tudi do 6 mesecev. Poraba je izjemno majhna saj ga porabimo le 5-10 ml/m2.

Prednosti:
Enostaven za nano, le napršite in obrišete
Povečuje sijaj in zmogljivost nano oz. quartz premazov
Podaljšuje življenjsko dobo predhodno nanešenih zaščit
Doda zaščitni sloj, pranje vozila postane enostavnejše
Lahko ga uporabljate na mokrem ali suhem vozilu
- Primeren za zaščito novih zaščitnih premazov, preprečuje nastanek sledi vodnega kamna

Navodila za uporabo:
Za najboljše rezultate, vozilo najprej dobro operemo in posušimo z ustrezno krpo. Sredstvo napršimo direktno na površino in takoj zbrišemo z mehko in kvalitetno krpo. Nato krpo obrnemo na čisto stran in odstranimo vse sledi premaza. Po nanosu premaz pustimo 30 minut, da se dobro sprime z površino.  Premaza 4 ure po nanosu ne izpostavljamo vodi. 

Varnostni napotki:
Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov.


Povezani izdelki