ValetPRO Classic Tyre Dressing 5L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


45,95 € z DDV

DR10-5L

Obnovljeno

Premaz za pnevmatike

Tag:

Več informacij

Classic Tyre Dressing je silikonski premaz za pnevmatike. Pnevmatikam zagotavlja sijoč izgled, ki traja in traja. Premaz se vpije v površino in med vožnjo ne prši po vozilu. Sredstvo je že pripravljeno za uporabo in ga ni potrebno redčiti.

Navodila za uporabo:
Pnevmatiko pred nanosom premaza dobro očistite in razmastite. Dobro očiščena pnevmatika je ključna za obstojnost premaza. Z namenskim aplikatorjem enakomerno nanesite premaz po celoti površini. V kolikor želite večji sijaj, nanesite še dodaten sloj, za satenast izgled pa premaz po nanosu obrišite z mikro krpo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom, ogljikovodiki C11-14, n-alkani,izoalkani, ciklični, <2% aromatski. Nevarno: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 – NE izzvati bruhanja. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki