Mothers Speed Tire Shine 425g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

MO-16915

Nov izdelek

Sprej za nego pnevmatik

Več informacij

Mothers Speed Tire Shine je obstojen, hitro vpojen premaz, kateri zaščiti bočno površino pnevmatike z minimalnim trudom. Zagotavlja izjemno visok sijaj in odlično zaščito pred zunanjimi vplivi. Napredni mikroemulgatorji z dodanimi premium silikoni ustvarjajo dolgotrajen sijaj pnevmatike, kateri ne porjavi, poteče ali ga raznese po vozilu. Speed Tire Shine je popoln premaz, kadar ste na tesnem s časom in bi radi hitro dosegli najboljši izgled pnevmatike.

Navodila za uporabo:
Sredstvo vedno nanašajte na čisto in popolnoma suho površino. Pred nanosom sredstva priporočamo čiščenje pnevmatike z čistilom Mothers Black-to-Black Tire Renew. Enakomerno napršite sredstvo na pnevmatiko in pustite, da se posuši. Za večji sijaj po cca. 10 minutah nanesite še dodaten sloj. Za bolj mat videz lahko sredstvo po parih minutah obrišete z mikro krpo. Ni primeren za nanos na moto in kolesarske pnevmatike.

Varnostni napotki:
Nevarno: H222 Zelo lahko vnetljiv aerosol. H229 Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P251 Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P410 + P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Brez zadostnega prezračevanja lahko pride do nastanka eksplozivnih zmesi. 

Povezani izdelki