CarPro InnerScrub Detailing Glove

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

CQSCRUB

Nov izdelek

Rokavica za čiščenje notranjosti vozil

Več informacij

Rokavica iz unikatne mešanice poliestrskih mikro vlaken za čiščenje notranjosti vozil. Posebna tkanina je na otip abrazivna pa vendar dovolj mehka, da z njo varno očistite vse usnjene, plastične, vinilne in tekstilne površine. Rokavica je zasnovana za enostavno uporabo povsod v notranjosti vozil. V kombinaciji s čistilom CarPro Inside lahko zelo enostavno očistite prav vse površine v notranjosti vozil. Rokavica je zelo trpežna in zdrži ogromno pralnih ciklov. Ne priporočamo je za čiščenje črne lakirane plastike (Piano Black) v notranjosti vozil.

Navodila za vzdrževanje:
Svetujemo, da krpo perete ločeno od krp za odstranjevanje voskov in polirnih past. Krpo operite v pralnem stroju z uporabo namenskega čistila za mikro krpe ter maksimalno temperaturo 40°C. Krpo po pranju posušite na svežem zraku. Za pranje ne uporabljajte bio detergentov ali mehčalcev saj lahko le te poškodujejo mikro krpo.

Povezani izdelki