Bilt-Hamber Korrosol 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,95 € z DDV

66BHK1

Nov izdelek

Čistilo za platišča in zračno rjo

Več informacij

Bilt-Hamber Korrosol je pH nevtralno čistilo za odstranjevanje kovinskih delcev z vseh zunanjih površin vozila. Lastniki svetlejših vozil ste na svojem vozilu zagotovo že opazili manjše rjaste pikice, katere kazijo izgled vozila ter lahko poškodujejo lak vozila. Te depozite lahko varno in brez večjih težav odstranite z uporabo Korrosola. Njegova efektivna formula ob stiku z kovinskim delcem spremeni barvo tako, da lahko takoj opazite njegovo delovanje. Kovinski delec raztopi do te mere, da ga lahko enostavno sperete z vodo. Zelo je primeren tudi za odstranjevanje trdovratnega zavornega prahu s platišč. Varen je za uporabo na vseh lakiranih, steklenih in platičnih površinah.

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite in posušite. Na suho površino nato napršite Korrosol in pustite par minut, da se sredstvo obarva rdeče. V primeru zelo trdovratne zračne rje lahko površino obrišete tudi z mokro krpo. Vozilo nato dobro sperite in še enkrat posušite. Korrosol je že pripravljen za uporabo in se ga ne redči z vodo. 

Varnostni napotki:
Pozor: H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P262 – Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

 

Povezani izdelki