Gyeon Q2 Primer 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 6 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 6 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,20 €.


69,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 12,32 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 12,32 €
Odplačati želim čim prej
3 x 24,38 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 24,38 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Q2PRIMER1000

Nov izdelek

Pasta za pripravo površine na keramično zaščito

Več informacij

Gyeon Q2 Primer je ultra fina politura in SiO2 primer v enem. Zagotavlja popolno pripravljeno površino pred nanosom keramičnega premaza ter neverjetno visok sijaj. Njegov glavni namen je zagotavljanje popolnega finiša, predvsem na mehkih barvah, katere so težke za delo in že samo zaključno brisanje lahko povzroči nastanek novih prask.  Q2 Primer za seboj pušča gladko površino, primerno za nanos premaza. Njegova unikatna formula pripravi površino brez, da bi sredstvo odstranili. Na površini ustvari neverjeten sijaj in čist ter kvaliteten finiš. Primeren je za uporabo pred nanosom katerega koli keramičnega premaza.

Navodila za uporabo:
Sredstvo nanašajte na predhodno spolirano vozilo. Nanesite manjšo količino sredstva na fino ali ultra fino polirno gobico ter razmažite po površini z nizkimi obrati polirnega stroja. Površino obdelujte s srednjimi obrati dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. Ostanek obrišite z kvalitetno mikro krpo. Če boste zaščitni premaz nanašali takoj po poliranju z Q2 Primer, obrišite površino z razmaščevalcem Q2M Prep vsaj 15 minut po obdelavi z pasto. Zaščitni premaz lahko nanašate tudi direktno na Q2 Primer, brez predhodnega razmaščevanja, 24 ur po obdelavi površine.

Varnostni napotki:
Nevarno: Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE / zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. NE izzivati bruhanja. Hraniti zaklenjeno. Odstranjevanje odpadnih snovi v skladi z uradnimi predpisi. Vsebuje: 1,1,1,5,5,5-heksametil-3,3-bis[(trimetilsili) oksi] trisiloxane, nafta (zemeljsko olje), težka, obdelana z vodikom, belo mineralno olje (petrolej). Sestavine: ES/648/2004: 15% - <30% alifatski ogljikovodiki.



Dodatki

Gyeon Q2M SoftWipe EVO 40x40cm
5,97 €
wishlist
Gyeon Q2M Prep 1L
22,97 €
wishlist
Shiny Garage Perfect Glass Cleaner 1L
9,97 €
wishlist
Gyeon Q2M Polish 1L
49,97 €
wishlist
Gyeon Q2M Compound 1L
48,97 €
wishlist

Povezani izdelki