Chemical Guys P40 Pro Detailer 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

WAC114_16

Nov izdelek

Quick detailez z carnauba voskom

Category: Quick Detailerji.
Tag:

Več informacij

Chemical Guys P40 pro detailer spray je artikel z dodanim brazilskim carnauba voskom, ki skrbi za maksimalen naraven sijaj in zaščito na lakiranih površinah. Popolnoma varen je za uporabo na vseh površinah vozila brez sledi. Ni škodljiv za površine, na katerih je že nanešen vosek. Sredstvo ima svež in prijeten vonj po sadju.

P40 Detailer Spray je zagotovilo za sijočo površino brez sledi, popolno UV zaščito, enostavno odstranjevanje manjše oksidacije ali sledi vode na površini, Zaščito pred umazanijo, prstnimi odtisi, podaljšuje živjlenjsko dobo obstojnosti voska ali sealanta.

 
Sredstvo lahko uporabimo na več načinov:

- Kot čistilo za brezvodno čiščenje

- Kot lubrikant za polirni plastelin

- Kot Intenzivni čistilo in sredstvo za zaščito

Navodila za uporabo:
Vozilo najprej dobro opremeo z avto šamponom. Detailer P40 nanašamo na hladno površino in se izogibamo direktni sončni svetlobi. Napršimo direktno na površino in s krpo iz mikro vlaken prebrišemo do suhega. Lahko pa napršimo tudi na krpo in nanašamo na površino. Z drugo krpo zbrišemo do suhega. Priporočamo da uporabite drugi postopek. Sredstvo je koncentrirano zato ga po potrebi lahko redčimo tudi z vodo (destilirano). Ob uporabi kot lubrikan v kombinaciji s polirnim plastelinom ga v majhni količini napršimo na površino in plastelin z občutkom peljemo po površini. ( sledimo navodilom za polirni plastelin)

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne  rokavice/zaščito za oči/obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA  ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj  minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z  izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.  P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

 

Povezani izdelki