Meguiar's Last Touch Spray Detailer 3,78L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


47,97 € z DDV

D15501

Nov izdelek

Quick detailer za lesk in zaščito

Category: Quick Detailerji.
Tag:

Več informacij

Izjemno priljubljen povečevalec sijaja, ki zagotavlja izjemno globino, sijaj in gladko površino. Mešanica unikatnih polimernih vlažilnih delcev, enostavno odstranjuje prah, prstne odtise, madeže in odstale nesnage, za seboj pa pušča bleščeč salonski sijaj. Je zelo enostaven za uporabo, le napršite in obrišete. Ker lahko Meguiar's Last Touch zredčite z vodo, je idealna rešitev za vse profesionalne uporabnike in entuziaste.

Prednosti:
- Povečuje sijaj vozila ter okrepi predhodno nanešeno zaščito vozila
- Hitro odstranjuje prah, prstne odtise in ostalo nesnago
- Odličen za uporabo tudi kot lubrikant za polirni plastelin
- Varen za uporabo na vseh površinah kot so lak, plastika, krom, vinil, les,...
- Prijeten vonj po kokosu

Navodila za uporabo:
Sredstvo je že pripravljeno za uporabo, po želji pa ga lahko zredčite z vodo v razmerju 1:1. Primeren za nanos tako na suho kot tudi mokro vozilo. Sredstvo napršite na površino in do suhega obrišite s kvalitetno in čisto mikro krpo. Priporočamo nanos po vsakem pranju vozila. Za uporabo kot polirni lubrikant, sredstvo zredčite z vodo v razmerju 1:1.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo.
EUH208 Vsebuje: Zmes: 5-kloro-2-metil-4-oktil-izotiazolon-3-on in 2-metil-4-oktil-izotiazolon-3-on (3: 1). Lahko povzroči alergijski odziv. Sestavine v skladu z uredbo o detergentih: 648/2004: <5%: neionske površinsko aktivne snovi, parfumi, mešanica metil kloro izotiazolinon in Metil izotiazolinon (3: 1).


Povezani izdelki