IGL Ecocoat Bike 10ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,97 € z DDV

KT000039

Nov izdelek

Keramični premaz za kolesa

Category: Nega koles.
Tag:

Več informacij

IGL Ecocoat bike je zaščitni premaz, ki bo vaše dragoceno kolo zaščitil pred vsemi zunanjimi vplivi. Čiščenje kolesa bo bistveno lažje, ob tem pa bo vaše kolo dolgo časa izgledalo kot novo.  Premaz zagotavlja izjemen sijaj, odlično kemično obstojnost in enostaven nanos. Premaz je primeren za vse uporabnike. Poraba premaza je zaradi njegove strukturi sila majhna saj se ga porabi le ca 1-5ml na m2. Primeren ja za nanos na vse površine kot so plastika, kovine, ogljikova vlakna, lakirane površine,..

V kompletu je priložen tudi IGL Air, katerega uporabimo za osvežitev, kolesarskih čelad, čevljev ali kar tako za osvežitev prostora. 

Vsebina kompleta:
- 10 ml IGL Ecocat Bike
- 60 ml IGL Precoat 
- 60 ml IGL Air
- 1 x aplikator za nanos
- 1 x Mikro krpica za nanos
- 1 x Mikro paličica za nanos

Navodila za uporabo: 
Kolo dobro operite in posušite, da je površina popolnoma suha. Stekleničko pred uporabo dobro pretresite. S pomočjo Ecocoat-a prebrišite površine, ki jih želite zaščititi. S pomočjo priloženega aplikatorja ali paličice naneste Ecocoat Bike na površino, počakajte 2-5 minuti in nato obrišite z mikro krpo, da odstranite vse sledi premaza. Čas sušenja je odvisen od temperature. Premaz se posuši v 2 urah. V kolikor so pogoji slabi se premaz suši do 12 ur. Popolnoma pa postane trden v 3-5 dneh. Po nanosu kolesa vsaj 12 ur ne izpostavljamo vodi. Nikoli ne nanašamo na direktni sončni svetlobi ali na vročo površino. 

Varnostni napotki:
Nevarno: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P233 Hraniti v tesno zaprti posodi. P240 Ozemljiti posodo in opremo za sprejem tekočine. P241 Uporabiti električno/prezračevalno opremo. P242 Uporabiti le orodje, ki ne povzroča isker. P243 Preprečiti statično naelektrenje. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P303 + P361 + P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P370 + P378  Ob požaru: za gašenje uporabiti vodni curek, peno, ogljikov dioksid. P403 + P235 Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov.

 

Povezani izdelki