Soft99 Fukupika Spray Strong Type 400ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,95 € z DDV

66S99FU

Nov izdelek

Quick detailer za zaščito in sijaj

Category: Quick Detailerji.
Tag:

Več informacij

Soft99 Fukupika Spray Strong Type je quick detailer, katerega lahko uporabite za čiščenje, zaščito ter za povečevanje sijaja vašega vozila. Mešanica fluoridnih smol v formuli, drastično poveča obstojnost zaščite in podaljšuje odtekanje vode do 3 mesece. Izboljšani komponente za povečevanje sijaja zagotavljajo izjemno globino in sijaj barve. Sredstvo ne vsebuje alkoholov ali naftnih derivatov, zato je popolnoma varen za uporabo ter prijazen do okolja in uporabnika. Sredstvo je odlično za vzdrževanje predhodno nanešenih voskov Soft99 Fusso ter kot samostojna zaščita.

Navodila za uporabo: Vozilo dobro operite in posušite. Napršite sredstvo direktno na površino in obrišite z mikro krpo, preden se zasuši.

OPOZORILA: Pred uporabo natančno preberite navodila. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Ob slabem počutju, poiščite zdravniško pomoč.

Povezani izdelki