IGL Ecoshine Enhancer 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

FG000027

Nov izdelek

Quick detailer za čiščenje, zaščito in sijaj

Category: Quick Detailerji.
Tag:

Več informacij

IGL Ecoshine Enhancer je hibridni quick detailer, zasnovan na osnovi nanotehnologije in najmodernejših sestavin. Ustvarja popolnoma gladko površino, visok sijaj in odlično zaščito. Primeren tudi za brezvodno čiščene vozil ter vzdrževanje IGL zaščitnih premazov. Sredstvo je narejeno na vodni osnovi in je popolnoma varno za okolje. Zagotavlja izjemen hidrofobni efekt na površini. Primeren je za vse površine na vozilu poleg tega pa ga odlikuje izjemno majhna poraba saj je poraba le 5-10 ml/m2. 

Navodila za uporabo:
Plastenko dobro pretresite in napršite na mikro krpo ali ohlajeno vozilo. Sredstva nikoli ne nanašamo na vročo površino. Nanašamo na manjši panel na enkrat in dobro zbrišemo z mikro krpo najprej od zgoraj navzdol in nato še od leve proti desni, da odstranimo vse sledi. Počakamo ca 30 minut da se premaz popolnoma sprime z površino. Za dodatno zaščito in še večji sijaj lahko nanesemo še dodaten sloj. Površine 4 ure po nanosu ne izpostavljamo vodi. 

Varnostni napotki:
H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov. 

       


Povezani izdelki