K2 Evos Unicorn Parfume 50ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


8,97 € z DDV

V0531

Nov izdelek

Ekskluzivni osvežilec zraka

Tag:

Več informacij

K2 Evos je nova linija osvežilcev K2, katere predstavljajo vrhunec arome, saj so izdelane iz skrbno izbranih mešanic arom. Ekskluzivna lesena obešanka prepojena z bogato aromo vas bo navdušila. Občutljive note obešank se sproščajo kontinuirano in nadzorovano. Odstranjen je nenaden, preintenziven vonj zato aroma ostane konstantna skozi cel čas trajanja osvežilca.

Dišava Unicorn:
Za uspešnega moškega - poslovni samorog. Čarobna, sadna in citrusna dišava s sladkobo breskev, ki odpira vrata, in cvet havajske plumerije, dišeče po vaniliji in poživljajoče limone. Čisto na koncu pa ovije toplina sandalovine. Dišava, ki ostane v vašem spominu še dolgo časa.

Navodila za uporabo:
Napršite poljubno količino osvežilca po notranjosti vozila. Preprečite nanos direktno na usnjene ali plastične površine. Nikoli ne pršite v obraz ali druge dele telesa. Proizvajalec in prodajalec ne prevzemata za poškodbe, nastale zaradi napačne uporabe izdelka. Izdelek hranite v pokončnem položaju, da preprečite morebitno razlitje. V primeru slabosti ali slabega počutja takoj prenehajte z uporabo osvežilca. Izdelka ne shranjujte pri temperaturah višjih od 75°C.

Varnostni napotki:
Vsebuje: benzil salicilat; linalol. Nevarno: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja, ki se uporablja v vaši občini. EUH208: Vsebuje 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; 1,2,3,5,6,7-heksahidro-1,1,2,3,3- pentametil-4H-inden-4-on; 2-(4-terc-butilbenzil)propionaldehid; cinamil alkohol; citronelol; kumarin; dipenten; heksil salicilat; linalil acetat; piperonal. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki