Mothers California Gold Scratch Remover 236ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

MO-08408

Nov izdelek

Polirna pasta za ročno poliranje manjših prask

Več informacij

Mothers California Gold Scratch Remover je polirna pasta za odpravo manjših lokalnih prask, katere kazijo izgled vašega vozila. Primerna je za ročno ali strojno odstranjevanje prask okoli vrat in kljuk, manjših prask, katere so posledica ključev, zapečenih ostankov insektov in podobnih nepravilnosti. Primerna je za uporabo na vseh vrstah barv in lakov. Mothers Scratch Remover je resnična polirna pasta, ne vsebuje polnil in olj, katera le začasno odpravijo nepravilnost. Po končanem poliranju priporočamo, da površino zaščitite še z zaščitnim voskom.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretesite. Površina, katero želite polirati naj bo čista in hladna na otip. Nanesite par kapljic polirne paste na mikro krpo, aplikator ali polirno gobico ter začnite polirati s krožnimi gibi. Ostanek paste odstranite z čisto mikro krpo. Po potrebi postopek ponavljajte dokler ne dosežete željenega rezultata.

Varnostni napotki:
/

Povezani izdelki