Meguiar's Gold Class Shampoo & Conditioner 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

G7116

Nov izdelek

Nevtralen šampon brez dodatkov za ročno pranje vozil.

Tag:

Več informacij

Šampon za pranje vozila in balzam za površino v enem. Aktivne sestavine in bogata negovalna sredstva ustvarjajo gladek in bleščeč lak, iz katerega vodne kaplje kar zdrsijo. Zagotovljeno je hitro sušenje in briljanten sijaj. Ostvarja bogato peno, ki znatno povečuje učinek čiščenja.

Navodila za uporabo:
Temeljito sperite grobo umazanijo z vodo. V čistem vedru pripravite delovno raztopino (razmerje ca 1:120) Z rokavico ali gobo za pranje avtomobila operite avto od zgoraj navzdol. Priporočamo dodatno vedro s čisto vodo  (brez šampona), v katerem boste sproti spirali rokavico, da bo čim manj delcev umazanije v vedru s šamponom. Prisotnost delcev umazanije na rokavici kontrolirajte tudi vizualno in jih po potrebi odstranite. Z grobimi delci lahko občutno poškodujete lak avtomobila. Ko ste avto oprali, ga ponovno sperite z vodo od zgoraj navzdol, tokrat s curkom, ki ne prši. Avto posušite/obrišite s krpo za brisanje karoserije, z brisalcem za vodo.

Varnostni napotki:
Pred uporabo dobro preberite navodila in etiketo na plastenki.
EUH208 Vsebuje: 3 (2H)-izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2-metil-3 (2H)-izotiazolon. Lahko povzroči alergijski odziv. Sestavine v skladu z uredbo o detergentih: 648/20045-15%: anionske površinsko aktivne snovi. <5%: amfotermne površinsko aktivne snovi. Vsebuje: parfumi ,mešanica metil kloro izotiazolinon in metil izotiazolinon (3: 1).

 

Povezani izdelki