CarPro Reset 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


26,97 € z DDV

CQRS1000

Nov izdelek

Intenzivni avto šampon

Tag:

Več informacij

CarPro Reset je odličen šampon za vzdrževanje nano zaščit kot so sealanti in zaščitni premazi. Reset je pH nevtralen šampon z močjo alkalnega. Nežno odstranjuje vso cestno umazanijo. Enostaven in hiter za spiranje, za seboj ne pušča nikakršnih sledi pene ali silikonov, povrača odtekanje vode na zaščitenih površinah, ter vzdržuje predhodno nanešene zaščite. Kombinacija odlične lubrikacije, močan učinek penjenja in visoka koncentracija naredi šampon visoko učinkovit in ekonomičen. Reset je skoraj povsem narejen iz organskih sestavin, zato je varen tako za okolje kot tudi uporabnika. Prireren tudi za uporabo v penomatih (foam lance-ih).

Prednosti in specifikacije:

- Razvit za uporabo z vsemi CarPro-jevimi nano sealanti in premazi kot so Reload, HydrO2 in C.Quartz.
- Ne vsebuje povečevalcev sijaja, polimerov ali voskov.
- Posebni pH dodatki zagotavljajo visoko učinkovito čiščenje in penjenje, medtem ko šampon ostaja blah in pH nevtralen (pH 7).
- Skoraj povsem narejen iz naravnih, organskih in biorazgradljivih sestavin.
- Razmerje mešanja 1:500 zagotavlja zelo ekonomično čiščenje.
- Odlična lubrikacija in svež Aqua Marin vonj.
- Lahko ga uporabljate tudi kot visoko peneč šampon (snow foam) v penomatih.


Navodila za uporabo:
Vozilo vedno perite ohlajeno in v senci. V vedro za pranje 15-20L vode in 30-40ml Reset šampona. Dobro premešajte, da ustvarite bogato peno. Priporočamo uporabo tople vode za maksimalen učinek čiščenja. Vozilo sperite z visokotlačnim čistilcem, da odstranite vse trde delce, ki bi lahko poškodovali vaše vozilo. Začnite prati vozilo od strehe navzdol. Za pranje priporočamo uporabo CarPro Wool Wash Mitt rokavice ali gobe za pranje iz mikro vlaken. Rokavico ali gobo redno splakujte v vedru s čisto vodo. Po končanem šamponiranju, vozilo dobro sperite s čisto vodo ter ga obrišite z brisačo za sušenje vozil. Šampon se na površini ne sme zasušiti! Po pranju je priporočljivo vozilo zaščititi še z CarPro Reload ali HydrO2.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki