Angelwax Superior Shampoo 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

ANG50214

Nov izdelek

Učinkovit šampon brez voska za pranje vozil

Tag:

Več informacij

Angelwax Superior Automotive Shampoo je avto šampon v najčistejši obliki, kar jih lahko kupite. Izdelan povsem iz naravnih materialov. Veliko šamponov na trgu ima karakteristike detergenta in ne šampona. Angelwax Shampoo je gost, visoko koncentriran in počasi odteka s površine vozila. Po uporabi za seboj ne pušča sledi, le bleščeč sijaj. Le majhna količina šampona je potrebna, da ustvarite bogato peno. Z pH vrednostjo 7 je popolnoma varen za predhodne nanose voskov in zaščit ter ekstremno nežen tako do laka kot tudi kože.

Navodila za uporabo:
Zmešajte 2-3 zamaške šampona z vodo. Z uporabo gobe, začnite s pranjem od strehe navzdol. Šampon se na površini ne sme zasušiti. Po pranju, vozilo dobro sperite s čisto vodo. Šampon lahko na vozilo nanesete tudi s pomočjo penomata (foam lance-a).

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.

Povezani izdelki