Labocosmetica Semper 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

LAB02

Nov izdelek

pH nevtalni šampon za vzdrževanje zaščit

Tag:

Več informacij

Semper je pH nevtralni, super koncentriran šampon zasnovan za vzdrževanje predhodno nanešenih keramičnih premazov. Odlikuje ga izjemna čistilna moč ter prijeten vonj. Semper je popolnoma varen za uporabo na vseh vrstah zaščitnih premazov in ne vpliva na njihovo delovanje in sposobnosti. Zaradi visoke stopnje penjenja je primeren za nanos tudi s penilci. Semper ne vsebuje nikakršnih voskov ali povečevalcev sijaja, ne odstranjuje premazov in se ga brez problema lahko uporablja tudi na steklih. Bogata pena nežno in varno odstrajuje cestno umazanijo ter preprečuje nastanek prask.

Semper je razvit, izdelan in preizkušen v Ma-Fra laboratorijih v sodelovanju z proizvajalci najprestižnejših športnih vozil.

Navodila za uporabo:
Semper je izjemno koncentriran šampon, za uporabo v srednji vodi ga lahko redčite z vodo v razmerju do 1:1500. Za uporabo v trdi vodi priporočamo nižje mešalno razmerje, kar bo olajšalo sušenje in zmanjšalo možnost nastanka sledi vodnega kamna. Začnite s pranjem od strehe navzdol. Pri uporabi pri visokih temperaturah vozilo med pranjem večkrat sperite z vodo. Ko zaključite s pranjem vozilo sperite z vodo in obrišite z namesko mikro krpo. Za dodatno zaščito in sijaj priporočamo še nanos detailerja Labocosmetica Perfecta.

Varnostni napotki:
Pozor:H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi/regionalnimi/narodnimi/mednarodnimi predpisi.

Povezani izdelki