Soft99 Extreme Gloss "The Kiwami" Shampoo Light 750ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

S9904291

Nov izdelek

Šampon s povečevalcem sijaja za svetla vozila

Več informacij

Soft99 Extreme Gloss 'The Kiwami' Shampoo je vrhunski šampon za ročno pranje vozil. Brez težav odstranjuje cestno umazanijo ter pripravi površino vozila na nanos katerega koli Soft99 voska. Dodani povečevalci sijaja ustvarjajo svetleč zaščitni sloj, kateri preprečuje bledenje barve vozila. Goba za pranje je vključena poleg šampona. Primeren je za uporabo na vseh belih in svetlih barvnih odtenkih.

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro sperite z visokotlačnim čistilcem ali vrtno cevjo, da odstranite vse večje delce umazanije. Zredčite 5 zamaškov šampona v 10L vode in s priloženo gobo operite vozilo od strehe navzdol. Šampon se na površini ne sme zasušiti. Vozilo nato ponovno sperite z vodo in do suhega obrišite z namensko mikro krpo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: D-glukopiranoza, oligomeri, decil oktil glikozidi Nevarno: H318 Povzroča hude poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščito za oči/obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

Povezani izdelki