Gyeon Q2M Bathe+ 400ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

Q2MBATHE+400

Nov izdelek

Šampon z dodano SiO2 zaščito

Tag:

Več informacij

Gyeon Q2M Bathe+ je zasnovan na enaki spolzki, pH nevralni formuli kot običajni Q2M Bathe, vendar pa vsebuje SiO2 polimere. Rezultat tega je šampon, ki ne le očisti temveč tudi zaščiti površino. Površina po pranju postane hidrofobna, odbija vodo in umazanijo, efekt pa je obstojen več tednov. Že eno samo hitro pranje za seboj pušča močan hidrofoben sloj zaradi katerega je naslednje pranje vozila bistveno lažje. Le 15-20ml šampona v 12L vode je dovolj da očistite in zaščitite vase vozilo. Je odlična rešitev za zimske mesece, ko je pranje vozila malce težje.

Prednosti:
- pH nevtralen šampon, obogaten z SiO2 delci
- Zagotavlja visok sijaj površine po pranju
- Hidrofobične sposobnosti odbijajo vodo in umazanijo
- Obstojnost zaščite je cca. 6 tednov
- Idealen za uporabo v zimskih mesecih
- Visoko koncentrirana formula – redčenje do 1:500 (šampon:voda)

Navodila za uporabo:
Gyeon Q2M Bathe+ lahko uporabljate na dva različna načina; kot navaden šampon ali ga nanašate direktno z rokavico takoj po pranju in sperete z vodo. Za najboljše rezultate pri uporabi kot navaden šampon ga zredčite z vodo v razmerju 1:500. Vozilo operate od strehe navzdol in sperite z visokotlačnim čistilcem. Če pa želite šampon uporabljati kot zaščitni premaz, nanesite par kapljic šampona na gobo ali rokavico (namočeno v toplo vodo), razmažite po vozilu in sperite po 2-3 minutah z visokotlačnim čistilcem. Vozilo nato do suhega obrišite s kvalitetno mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki