Angelwax Enigma Shampoo 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


21,95 € z DDV

ANG51907

Nov izdelek

Šampon z dodanimi keramičnimi delci

Tag:

Več informacij

Angelwax Enigma Shampoo je premium šampon, zasnovan na najnovejši tehnologiji keramičnih zaščit vozil. Ob redni uporabi šampona se keramični delci v šamponu sprimejo s površino vozila ter ustvarjajo zaščitni sloj. Poleg odlične čistilne sposobnosti šampon ob vsakem pranju doda še  dodaten sloj zaščite, katera okrepi predhodno nanešen keramični premaz ali vosek. Šampon lahko uporabljate tudi na nezaščitenih vozilih. Poleg zaščite šampon vašemu vozilu zagotovi tudi bleščeč  sijaj.

Navodila za uporabo:
Vozilo sperite z vodo in sredstvom za predpranje, kot npr. Angelwax Fast Foam ali Cleanlines, da odstranite vse večje delce umazanije. Zmešajte 3-4 zamaške šampona z cca. 20L vode. Šampona nikoli ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi ali segreti površini. Začnite s pranjem od strehe navzdol, šampon se na površini ne sme zasušiti! Vozilo po pranju dobro sperite in posušite z mikro krpo za brisanje vozil. Za dodatno zaščito in sijaj lahko nanesete še sloj quick detailerja Angelwax Enigma QED.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.

Povezani izdelki