Ma-Fra Polish Express Kit 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

H0420

Nov izdelek

Šampon s polirnim učinkom + goba

Tag:

Več informacij

Ma-Fra Polish Express je revolucionaren šampon z dodanimi nano polirnimi delci. Pri uporabi Polish Express šampona boste doživeli popolnoma novo izkušnjo poliranja vozila med samim pranjem. Polish Express je izjemno enostaven za uporabo. V kolikor je vaše vozilo mlajše od 5 let, potem zredčite 25ml šampona z 1L vode. V kolikor je vozilo starejše od 5 let pa 50ml z 1L vode. Vozilo po pranju dobi visok sijaj, površina postane popolnoma gladka in vodoodbojna, šampon pa deluje tudi kot zaščita za vetrobransko steklo. Vse to le z enim pranjem. Obstojnost zaščite je do 6 tednov. V kompletu poleg šampona dobite tudi gobo za pranje vozila.

Navodila za uporabo:
Vozilo sperite z visokotlačnim čistilcem, da odstranite vse večje delce umazanije. Zredčite 25ml šampona z 1L vode (oz. 50ml če je vozilo starejše od petih let). Vozilo operite od strehe navzdol in sperite z visokotlačnim čistilcem. Vozilo nato do suhega obrišite z namensko mikro krpo.

Varnostni napotki:
Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki