Znižana cena!
Meguiar's Ultimate Wash & Wax

Meguiar's Ultimate Wash & Wax 1420ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


18,66 € z DDV

-15%

21,95 € z DDV

Nov izdelek

Avtošampon z voskom

Tag:

Več informacij

Meguiar's-ova legendarna zaščita z voskom pri pranju vaših jeklenih konjičkov! Carnauba & Polymer tehnologija v našem premium šamponu. Po vsakem pranju nam zagotavlja globok, satenast in svež lesk. Izredno močno koncentriran šampon, ki ga lahko redčimo z vodo v razmerju do 1:120. Odlično sredstvo za pranje in voskanje vozila. Kombinacija Meguiar’s Premium  carnuba voskov in sintetičnih polimerov opere, ščiti in povečuje lesk. Šampon z bogato peno varno odstranjuje umazanijo, ne da bi pri tem poškodoval obstoječ zaščitni sloj voska. Po čiščenju priporočamo nanos zaščitnega voska.

Navodila za uporabo:
Temeljito sperite grobo umazanijo z vodo. V čistem vedru pripravite delovno raztopino (razmerje ca 1:120) Z rokavico ali gobo za pranje avtomobila operite avto od zgoraj navzdol. Priporočamo dodatno vedro s čisto vodo  (brez šampona), v katerem boste sproti spirali rokavico, da bo čim manj delcev umazanije v vedru s šamponom. Prisotnost delcev umazanije na rokavici kontrolirajte tudi vizualno in jih po potrebi odstranite. Z grobimi delci lahko občutno poškodujete lak avtomobila. Ko ste avto oprali, ga ponovno sperite z vodo od zgoraj navzdol, tokrat s curkom, ki ne prši. Avto posušite/obrišite s krpo za brisanje karoserije, z brisalcem za vodo.


Varnsotni napotki: 
Pred uporabo dobro preberite navodila in etiketo na plasten
ki.
EUH208 Vsebuje: Zmes: 5-kloro-2-metil-4-oktil-izotiazolon-3-on in 2-metil-4-oktil-izotiazolon-3-on (3: 1). Lahko povzroči alergijski odziv. Sestavine v skladu z uredbo o detergentih: 648/2004: <5%: neionske površinsko aktivne snovi, parfumi, mešanica metil kloro izotiazolinon in Metil izotiazolinon (3: 1).


Povezani izdelki