Auto Finesse Lather Shake Chocolate 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,95 € z DDV

Nov izdelek

Šampon za ročno pranje vozil z vonjem po čokoladi

Tag:

Več informacij

Auto Finesse Lather Chocolate je visoko koncentriran šampon za ročno pranje vozil z visoko čistilno močjo in prijetnim vonjem po čokoladi. Lather je pH nevtralen in je povsem varen za uporabo tudi na zaščitenih površinah. Gosta pena preprečuje nastanek prask med pranjem. Ne vsebuje nikakršnih aditivov in povečevalcev sijaja, le čisti šampon. 

Navodila za uporabo: Z visokotlačnim čistilcem najprej odstranite vse večje delce umazanije. Dodajte 2-4 polne zamaške šampona v vedro z hladno ali toplo vodo. Operite vozilo od strehe navzdol z ustrezno gobo ali rokavico. Po pranju vozilo sperite s čisto vodo in obrišite do suhega z namensko krpo.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 – Povzroča draženje kože. H319 – Povzroča hudo draženje oči. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P332 + P313 – Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.


Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok. Preprečiti stik z očmi. Lahko povzroča draženje občutljive kože.