Akcija!
Poorboy's Professional Polish 473ml

Poorboy's Professional Polish 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


14,64 € z DDV

-30%

20,91 € z DDV

Nov izdelek

Večnamenska polirna pasta

Več informacij

Poorboy's Professional Polish je posebno oblikovan izdelek za profesionalce kot tudi avtomobilske delavnice in perfekcioniste. Posebna formula ne vsebuje voskov in silikonov in je primerna za uporabo tudi v ličariji. Pasto se lahko uporablja tudi na soncu. Odstranjuje oksidacijo, cestno umazanijo ter povrača lesk in gladkost laka. Prav tako odstranjuje fine praske, 'swirlse' in poškodbe zaradi ptičjih iztrebkov in kislega dežja. Primerna je za uporabo na sveže barvanih vozilih kot zaključna ali fina pasta (po suhem ali mokrem brušenju z granulacijo P2000). Varna je za uporabo na vseh lakiranih površinah, barvah, plastikah, žarometih in steklu. Lahko se uporablja ročno ali strojno. Professional Polish je primeren tudi za obnavljanje kovin kot so aluminij, medenina, baker, inox, zlato, srebro in krom.

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Pasto nanesite na aplikator za poliranje in z gibanjem naprej in nazaj spolirajte površino do željenega rezultata. Ostanek paste odstranite s čisto in kvalitetno mikro krpo. Za uporabo s polirnim strojem na fino polirno gobico nanesite manjšo količino paste in polirajte do končnega sijaja. Ostanek paste odstranite s čisto in kvalitetno mikro krpo.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok. Vsebuje naftne derivate. Škodljivo ob zaužitju. V primeru zaužitja ne izzivati bruhanja, takoj poiskati zdravniško pomoč.

Povezani izdelki