Angelwax Regenerate Medium Compound 1l

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


44,97 € z DDV

ANG51617

Nov izdelek

Srednje groba polirna pasta

Tag:

Več informacij

Angelwax Regenerate je srednje groba polirna pasta, primerna za uporabo na vseh vrstah lakov. Zasnovana je za odstranjavanje srednje velikih prask, vrtinčastih prask, napak v laku in odstranjevanje sledi brusnega papirja granulacije P2500. Pasta je enostavna za uporabo in ustvarja minimalno količino prahu. Ne vsebuje silikonov in polnil zato je primerna tudi za uporabo v ličarskih delavnicah.

Navodila za uporabo: Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Da preizkusite kompatibilnost paste s površino jo najprej preizkusite na skritem mestu. Nanesite manjšo količino paste na srednje grobo polirno gobico. Pasto razmažite po površini z ugasnjenim polirnim strojem. Vklopite stroj in začnite s poliranjem z manjšim pritiskom. Vedno polirajte manjše panele, cca. 40x40cm. Polirajte dokler na površini ne ostane oljnat film. Film nato odstranite s čisto mikro krpo. Po končanem poliranju priporočamo še obdelavo površine z fino polirno pasto Angelwax Redemption.

Odrez od 0 do 10: 5
Sijaj od 0 do 10: 7

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki