Chemical Guys Fabric Clean 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

CWS20316

Nov izdelek

Šampon za čiščenje tekstila in odstranjevanje neprijetnih vonjav

Več informacij

Najhitrejši in najmočnejši šampon za odstranjevanje trdovratnih madežev z vseh zunanjih in notranjih tekstilnih delov, prepreg in stropov. Razvit je iz sestavin, katere vsebujejo najboljša čistila in zaščite za čiščenje tekstila. Napredni odstranjevalci neprijetnih vonjav in madežev odstranijo vse nečistoče s pomočjo biotehnologije. Naravni mikrobi v izdelki popolnoma odstranijo vse organske depozite, ki povzročajo neprijeten vonj in za seboj puščajo svež vonj. Ne vsebuje strupenih kemikalij, amonijaka, belila, detergentov, ki bi lahko poškodovali barvo ali topil. Deluje hitro in učinkovito. Biorazgradljiva formula odstranjuje olje, maščobe, blato, kavo, čaj, sok, vino in živalske madeže iz vseh vrst tkanin.

Navodila za uporabo:
Sredstvo pred uporabo vedno najprej preizkustite na skritem mestu. Površino, ki jo želite očistiti najprej dobro posesajte s sesalcem. Sredstvo zredčite z vodo v razmerju 20:1 oz. po potrebi. Sredstvo napršite na madež in pustite 20-30 sekund, da se vpije. Za čiščenje trdovratnih madežev si lahko pomagate tudi s krtačo za tekstil ali gobo. Ostanek sredstva odstranite z mikro krpo ali ga odsesajte z sesalcem.

Varnostni napotki:
EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 + P330 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Izprati usta. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.



Povezani izdelki