ValetPRO Enzyme Odour Eater RTU 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,97 € z DDV

IC1-500ML

Obnovljeno

Odstranjevalec neprijetnih vonjav na encimski osnovi

Tag:

Več informacij

Enzyme Odour Eater je koncentriran odstranjevalec neprijetnih vonjav, narejen na encimski osnovi. Zasnovan je za odstranjevanje neprijetnega vonja od mleka, bruhanja, urina,… Ko ga napršite na onesnaženo mesto, dobre bakterije v čistilu ustvarijo encime, kateri odstranjujejo vir onesnaženja, kamor se vežejo slabe bakterije (katere ustvarjajo neprijeten vonj). Enzyme Odour Eater odstranjuje tudi organske madeže čaja, krvi ali vode. Neprijetne vonjave so tako odstranjene trajno in ne le začasno. Primeren je tudi za uporabo v kombinaciji z ekstrakcijskim / globinskim sesalcem.

Navodila za uporabo:
Enzyme Odour Eater je že pripravljen za uporabo. Sredstvo je popolnoma varno za uporabo in ga za odstranjevanje najtrdovratnejših madežev uporabljate nerazredčenega. Napršite ga direktno na madež in pustite delovati par minut. Madež lahko skrtačite tudi z namensko krtačo za tekstil. Ostanek čistila obrišite s mikro krpo ali ga odstranite z sesalcem. Po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki