Autosol Wash & Wax 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

AU016150

Nov izdelek

Šampon za pranje vozil z voskom

Tag:

Več informacij

Visoko koncentriran šampon za ročno pranje vozil z dodatkom voska za visoki sijaj in zaščito površin v enem koraku. Enostavno odstranjuje vse vrste umazanije, na površini ustvarja obstojni zaščitni sloj, zagotavlja izjemen sijaj, se dobro peni in zagotavlja odboj vode iz površine. Primeren za uporabo na vozilih, ki so povoskani ali premazani z keremičnimi premazi.

Navodila za uporabo: 
Vozilo speremo z vodnim curkom. V vedro nalijemo vodo in vanj zlijemo šampon in dobro premešamo (50-100ml šampona na 10L vode). Šampon nanašamo na površino ročno z gobami za pranje vozil. Dobro speremo z vodo in vodo odstranimo z odstranjevalci vode in prebrišemo s krpo za sušenje karoserije.

Varnostni napotki:
Nevarno: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: kationsko površinsko aktivne snovi, 5-15% amfoterne površinsko aktivne snovi, ne ionske površinsko aktivne snovi, parfumi, linalol, benzisotiazolinon, metilizotiazolin (3:1).


Povezani izdelki