Optimum GPS Glaze-Polish-Seal 532ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


17,25 € z DDV

-25%

23,00 € z DDV

Nov izdelek

Glaze, poliš in sealant v enem

Tag:

Več informacij

Optimum GPS™ je enostopenjski izdelek, ki ustvarja sijaj in zaščito. Se ne praši, površino pa pušča gladko in sijočo. Vsebuje mikro abrazivne delce, ki odstranjujejo (in ne zakrivajo) manjše praske in nepravilnosti. Obenem površino tudi zaščiti. Zelo enostaven za uporabo. Ustvarja perfekten sijaj na vseh barvanih površinah, steklenih vlaknih, gel coat-ih in gladki plastiki. En nanos zagotavlja optimalno zaščito, ki traja več mesecev.

Navodila za uporabo:
Ročni nanos: Napršite manjšo količino sredstva in z mikro krpo ali aplikatorjem vtrite v površino. Ko se GPS začne sušiti, ga obrišite s novo, čisto mikro krpo do sijaja.
Strojni nanos: Nanašajte s pomočjo rotacijskega ali ekscentričnega polirnega stroja in srednje ali fine polirne gobice. Sredstvo napršite tako na polirno gobico kot tudi površino. Polirajte panel (z navzkrižnim gibanjem), dokler sredstvo popolnoma ne izgine (priporočamo 1000 do 1400 obratov na rotacijskem polirnem stroju). Površino nato prebrišite s čisto in kvalitetno mikro krpo.  Za odstranjevanje večjih poškodb, uporabite katero izmed grobih polirnih past iz naše ponudbe pred nanosom GPS-a.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki